MARCIA STALLEN UITVAARTEN

Bel me (gratis) terug

Een overlijden melden? Bel: 06 242 66 206

Ongeacht waar u verzekerd bent, kunnen wij u begeleiden.

  • Leven doet iedereen op eigen wijze, afscheid nemen eveneens
  • Omdat er zoveel mogelijk is
  • Waardevol te ontdekken wat mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken
  • Marcia Stallen uitvaarten; vanuit het hart

Altijd op zoek naar een waardig afscheid wat bij u past

VERLIES EN ROUW

Iedereen rouwt anders en omdat niet iedereen dezelfde behoeftes heeft, bieden we verschillende rouw-ondersteunende activiteiten aan.

 

 

 

 

Lees verder...

Kinderen rouwen weer anders dan volwassenen. Door hen actief deel te laten nemen aan de uitvaart helpt u hen verder. Maar ook door hen al in de palliatieve fase of na de uitvaart in de gelegenheid te stellen uiting aan hun verdriet te kunnen geven, is erg waardevol.

Lees verder...

KINDEREN & ROUW

Ik ga uit van de wens van de overledene én van de nabestaanden.

Puur vanuit het hart.

 

 

 

 

 

Lees verder...

OVER MARCIA

Betrokken begrafenis- uitvaartondernemer

 

Ruim 2 jaar ben ik nu werkzaam als begrafenis- of uitvaartondernemer in Etten-Leur en omstreken. Hoewel de uitvaartonderneming  Marcia Stallen Uitvaarten in Etten-Leur gevestigd is heeft mijn werkgebied geen beperkingen.

Ik heb ondertussen vele bijzondere uitvaarten mogen verzorgen op erg mooie, sfeervolle locaties. Maar ook op bijzondere locaties zoals een uitvaart vanuit het NAC stadion in Breda.

Steeds vaker wordt er, als de situatie het toe laat thuis een plechtigheid georganiseerd. Als de overledene thuis verblijft zal hier meestal ook een condoleancebijeenkomst plaatsvinden. Dit laatste gebeurt soms ook op informele wijze vanuit iemands winkel of bedrijf.

 

Tegenwoordig kan en mag bijna alles bij de uitvaart. Voor uzelf maar ook voor uw nabestaanden is het een geruststelling als de wensen bekend zijn. U kunt deze wensen zelf vastleggen in het boekje:  'Wat wil je eigenlijk … bij je laatste afscheid?' Uiteraard zijn wij ook bereid om u hierbij te helpen.

Lees verder...

Werkend vanuit uw wensen, met oog voor detail, maken we stapsgewijs een draaiboek voor de uitvaart. Hierbij zijn uw keuzes leidend; u bepaalt hoe de uitvaart wordt vormgegeven.

 

 

 

Lees verder...

VOORBESPREKEN

UITVAARTBEGELEIDING

Een overlijden is altijd een ingrijpende gebeurtenis. Ook al hebt u met een verwacht overlijden te maken, u weet van tevoren nooit hoe u zult reageren, wat het overlijden met u doet.

 

 

 

Lees verder...

EEN OVERLIJDEN, WAT NU?